Nora Roberts: Kék füst

Nora Roberts életszagú regénye, most is nagy érzelmeket vonultat fel, tör össze szíveket, renget meg hiteket és állít helyre életeket.

A könyv főszereplője egy kislány, akinek a nyugalmas élete akkor törik össze, amikor a család pizzériája, a Siricous leég. Akkor ismerkedik meg john Mingerrel, a tűzvizsgálóval. A tizenegy éves kislányt teljesen lenyűgözi a férfi alapos, aprólékos munkája. Azt hiszik elkapta John a gyújtogatót, az élet megnyugszik. Ám Reena életébe mindig visszatér a tűz és a gyújtogató. A lány már-már mániákusan próbálja bebizonyítani, hogy ugyanaz az ember az elkövető, de a részletek nem akarnak összeállni. Mindig hiányzik a képből egy apró pici részlet. Reena szerelmei pedig sorban tűz áldozatai lesznek.

A regény kellemes lendületű, jól olvasható. Rengeteg, érzelmet vonultat fel benne az írónő.
Reena Hale egy kedves, édes kislányból egy igazán céltudatos felnőtt nővé válik. Nem akarja hogy mások mondják meg neki, mennyit bír és mit érezzen. Fél a szerelemtől, több szerelmét is elveszi tőle élete ellensége a tűz.
John Minger csendes, nyugodt típus. Mindent elkövet, hogy a szakmájában a legmegfelelőbb legyen. Támogatja a lányt, minden erejével és tudásával.

Én régen nagyon szerettem Nora Roberts könyveit, ám mára egész más életérzést ad nekem, mint akkoriban. Mégis mindkettő a romantikát hozza elő bennem. Ritkán olvasok ilyesmit, mert nem vagyok oda ezekért a nagyon édes történetekért, de néha olyan jól tud esni a lelkemnek, hogy elolvasok egy-egy darabot.

Ezek is kedvedre valók lehetnek

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .