Stephanie Garber: Caraval

Nem szoktam könyvekről írni, most azonban örülök az oldal könyvajánlós lehetőségének. Így elmondhatom, milyen bámulatos helyen jártam, milyen olykor csodás, olykor ijesztő kalandokban volt részem és biztathatlak Téged is, hogy írj egy levelet Legendnek, amiben belépőjegyet kérsz tőle!

Scarlett Dragna gyerekkora óta arra vágyik, hogy egyszer ellátogathasson a nagyanyja meséiből ismert, csodálatos előadásra, melynek vendégei maguk is a játék résztvevői lehetnek. Minden évben levelet ír a Caraval mesterének, ám a várva várt meghívó abban az évben érkezik, mikor rajta és húgán hatalmaskodó, kegyetlen apja férjhez kívánja adni egy sosemlátott grófhoz.

Bár az előadás kezdetén elhangzik a figyelmeztetés, mindez csupán játék, a húgát elrabolják, ő pedig egy önző matróz társaságában elindul, hogy a nyomára bukkanjon, mielőtt a varázslattal átszőtt Caraval véget ér és a lány örökre eltűnik.

Tetovált jós, az épületek közti csatornákon úszó gondolák, mozgó hidacska, káprázatos színek és fények, egy sátor, ahol csókokat árulnak és üzletek, ahol titkaiddal fizethetsz a kiszemelt áruért. A játék kezdetén eldöntheted, néző leszel vagy játékos? De csak résztvevőként van lehetőséged elnyerni a jutalmat. Te mit tennél kockára érte?

Írj Legendnek, s ha megkapod a meghívódat, ne habozz! Vár egy varázslatos előadás!

De ne feledd, ez csak egy játék…

Sümegi Emília

Ezek is kedvedre valók lehetnek

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .