Mia Sheridan: Leo

Egy könyves kihívásra olvastam el. A borító egyszerű, de nagyszerű. A szürke árnyalataiban játszik  és egy arc van rajta. Tényleg nem nagy szám. Ám a cím azzal a szép kék színnel jól feldobja az egész kinézetet.

Két fiatal és egy komoly ígéret történetét találjuk a lapokon. Egy olyan ígéretét, ami szívből jött, de az idő kegyesen fátylat borított rá. A főszereplők egy igazán nehéz helyzetben találnak egymásra. Két fiatal egy olyan rendszerben, ahol csak az iggazán erősek képesek boldogulni. Leo és Evie nevelőotthonba kerülnek az otthoni pokolból. Mindkettőjük próbál boldogulni a rendszerben. Egy ideig egy nevelőotthonba laknak és kiskamaszként közel kerülnek egymáshoz. Nem szerelem, itt még, csak bartság és félelem attól hogy teljesen magukra maradjanak. Ők jelentik egymásnak a szeretettet.
Aztán Leot örökbefogadják.

A történet két fiatal felnőtt történetét meséli el, úgy hogy közben bele-belelapoz a  múltjukba.
Evie a történet női főszereplője, hányatatott sorsú kislány, aki igyekszik túlélni a nevelőintézeteket és nevelőszülőket. Mégis sikeresen elindul az életben. Nincs egyszerű dolga, két munkája van. De nem bánja, mert önmaga ura. Már csak arra vár hogy Leo visszatérjen.
Leo sokat változik. Az egyszerű tiszta gyerek nem törik meg a nevelőintézetekben, az örökbefogadástól viszont gyökeresen megváltozik. Új élete nem az amit elképzelt.
Jake izgalmas férfi. Tele van vággyal, de szereti az összebújást. Minden nő álmainak netovábbja. helyes, kedves gazdag és szerelmes. De valami ott lappang mélyen. Egy aprócska titok.

Tetszett a történet. Egyenletes folyású volt, a végén egy kis érzelmi töltéssel. Az erotikus részek egész szépen le voltak irva, de hatást nem igazán váltottak ki. Csak szavak voltak. Szeretem ha együtt szomorkodhatok és izgulhatok a szereplőkkel.
Ajánlani tudom egy kellemes bekuckózós estére egy bögre forró teával.

Ezek is kedvedre valók lehetnek

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .