Ismerd meg a tagjainkat! 12

Újabb izgalmas szeletkét ismerünk meg három kedves társunkról.

1. Miért teszel félre egy könyvet?
Bálint Erika: Unalmas vagy idegesítően rossz a stílusa.
Tóth Eszter: Ha nem köt le a történet, ezt általában onnan tudom beazonosítani, hogy több mint egy hétig nem nyúlik az adott olvasnivalóhoz és helyette inkább mást olvasok.
Póczek Csilla: Általában végigszenvedem, addig is legalább azt élvezem, hogy dühönghetek rajta.

2. Melyik volt a legeslegelső könyved?
Bálint Erika: Féja Géza: Bresztováczky és az ördög. Elsős koromban olvastam. 🙂 🙂 🙂
Tóth Eszter: Hirtelen az első kötelező olvasmány a Berzsián és Dideki ugrott be, azt biztos egyedül olvastam el.
Póczek Csilla: Valamelyik mesekönyvem lehetett, de hogy melyik, meg nem mondom. Regény, amit teljesen önállóan, saját döntésből olvastam el, Erich Kästner: A két Lotti. Még a kerti székre is emlékszem, amelyikben gubbasztottam közben. (Először csak úgy olvasgattam, és emlékszem, mennyire meglepett, ahogy fogytak és fogytak az oldalak, mígnem egyszer csak tudatosult bennem, hogy “Én ezt most ki fogom olvasni!” 😯😎) Kb. 8 éves voltam.

3. Melyik volt eddig a legérdekesebb pályázat amire irtál vagy írni akartál?
Bálint Erika: Egy sci-fi pályázatra írtam az Ecce homot. Persze semmiben sem felelt mag a műfaji követelményeknek, de én szerettem 🙂
Tóth Eszter: Az Olvasó szuperhősbe nagyon izgalmas volt a rövid terjedelem, illetve a Muzsikál az erdő pályázat is nagyon tetszett.
Póczek Csilla: Nem tudok választani, de annyi biztos, hogy: 1. végül kifutottam az időből és nem küldtem rá írást 2. az utolsó (vagy azutáni) pillanatban küldtem, amit írtam.

4. Szoktál e verseket írni?
Bálint Erika: Van néhány, erős érzelmi felindulásból követtem el őket. 🙂
Tóth Eszter: Régebben, gimis koromban, próbálkoztam vele, de ezek harmat gyenge próbálkozások voltak, jobb is ha a fiókban maradnak.
Póczek Csilla: Már nem. Utoljára azt hiszem, gimiben írtam.

5. Volt e olyan könyv, amihez irtál fanficet esetleg képet csináltál hozzá?
Bálint Erika: Hát, a szó klasszikus értelmében nem, de egyszer tovább írtam Mikszáth Bede Anna tartozása című novelláját, a lényege az volt, mi történt, miután Anna hazament a bírósági tárgyalásról, a cél pedig az volt, nem kiesni az író stílusából, nyelvhasználatából 🙂
Tóth Eszer:  Könyvhöz nem, de tv sorozathoz (Egyszer volt hol nem volt) írtam fanficet, nagyon jó kis önbizalom dömping volt, ugyanis a rajongói facebook oldalon nagy sikerem volt vele.
Póczek Csilla: Ó, nem is egy: Harry Potter, A Tűz és Jég dala, Twilight 😅, Elfújta a szél, Eragon, Hollófiúk, Star Wars (tudom-tudom, elsősorban nem könyv, de inkább az Expanded Universe volt az alapja a történeteimnek, nem kifejezetten a filmek)

Ezek is kedvedre valók lehetnek

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .