E. A. Szandra

Születtem 1992, felnőttem egy kis településen Veszprém megyében, sok szép helyen jártam és sok jó emberrel találkoztam. Így kezdődik az én történetem.

E.A. Szandra néven írok. A szüleim vezetéknevét rövidítem benne, ezzel tisztelgek előttük. A véremben folyik az alkotás öröme, tőlük örököltem az irodalomszeretetet. A könyvek már gyerekként magukba szippantottak, és amint megtanultam a varázslatos betűket írni, szerettem volna átadni az élményt.

2017-től foglalkozom komolyabban írástechnikával, miután elvégeztem az Íróiskola Szövegboncnok kurzusát. A következő években részt vettem a Párbeszéd és Leírás kurzusokon is, de mindig van hova fejlődni.

Éppen ezért szoktam a romantikus történeteimet más zsánerrel vegyíteni, próbálkozni, mi áll hozzám közelebb és miből tanulhatok még. Ennek ellenére a szereplőimet szeretem fókuszba helyezni, hogy az ő életútjukon keresztül elgondolkozhassak azon, én hol tartok.

Így rájöttem, hogy a hétköznapokban számomra a férjem és a gyermekünk jelenti a boldogságot, minden más úgy van jól, ahogy van. 😊

 

Megjelenések:

 

Aranymosás Irodalmi Magazin:
E. A. Szandra: Ne féld a boldogságot!

 

Comments are closed.